tiistai 1. tammikuuta 2013

Midnight writing..


 Pitkän tauon jälkeen päätin tylsyyteeni ja tekemisen puutteen takia kirjoitella vaikka aamulla onkin aikainen      herätys nimittäin idea park ja ikea kutsuu kun kerran rahaakin on pitkästä aikaa ylimääräistä.




Uusi vuosi menikin railakkaasti ja aika nopeasti ohi, paljon muistikuvia ei edes ole mitä illan aikana on tapahtunut. Hyvä seura oli ainakin! Sen myönnän vaikka muuta olikin suunnitellu niin kyllä ne muutokset mitä tuli niin oli ehkä jopa parempia mitä alunperin oli edes suunnitellut. Vaikkein kovin noista raketeista välitä en nää mitään intoa räjäytellä niitä koko iltaa vaikka sillä juhlitaankin vuoden vaihtumista jne. Kuitenkin rakastuin yhteen niistä raketeista ja sen juuri tuo pokemon raketti! Ihan tuo ulkonäkö vain sai rakastumaan..
Koulussakin on tullut menestyttyä paremmin kuin aiemmin. Näillä näkymin tulevaisuus näyttää lupaavalta ja unelmat voivat ehkä käydä toteen jos koulu jatkuu samaan malliin. Hyvinkin mahdollista siinä vaiheessa kun yhteishaku tulee ja kesällä kun saa tietää mihin on päässyt niin voi muutto olla edessä pääkaupunki seudulle! Ellen tule vielä toisiin päätöksiin jota epäilenkin hieman.. Enään viisi päivää ja loma ohitse. Minne nää päivät oikein menee. Ei sitä ehdi edes huomaan kun on heränny ja ollut "hetken" jossain niin on jo ilta/yö.


En tiedä mitä kaikkee tänne nyt tällä kertaa oikein kirjoittelisi :/Ensi kerraksi koitan miettii jo paljon kaikkea kirjoitettavaa vaikka epäilen että tätä edes lukee kukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti